My Blog List

Tuesday, May 14, 2013

Unhappy Βρέχει Μούφια! II
...
...



We are finally getting Beere up from Texas this week as well. So anyone that has thought about fostering or adopting, now is the time to contact us for an application at New Spirit 4 Aussie Rescue.

baby01.jpg
NS 0754 Beere (Baby)
Καλά, η κατάσταση εδώ με τα εγκαταλειμένα Μούφια είναι τραγική! Ορίστε το τελευταίο που κατέληξε στο σωστικό όμιλο του Ιλλινόι-Άιοβα, το οποίο ήταν το καημένο τόσο χοντρό και αχτένιστο που έχει τα διπλά κιλά απ' ό,τι πρέπει!!

http://www.aussierescueil.com/musash...lian-shepherd/



Τελικά ο όμιλος το αδυνάτισε το καημένο και κοιτάξτε πώς έγινε:

Οι Μεσοδυτικές Πολιτείες είναι κυρίως ατέλειωτες φάρμες που φημίζονται για τους άξεστους ΒΥΒ τους. Και τα παπυμιλλάδικα φυσικά που είναι σκέτη σφηκοφωλιά. Τα περισσότερα Μούφια του σωστικού ομίλου προέρχονται από ΒΥΒ των περιοχών. Π.χ. σε πολιτείες όπως η Καλιφόρνια είναι σχετικά δύσκολο να βρεις καθαρόαιμο παρατημένο Μουφ. Αλλά πήγαινε π.χ. στο Τέξας με τα γελάδια και γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. Προχτές μάλιστα κάνανε coast to coast "αλυσίδα" για να στείλουνε Μουφια στην Καλιφόρνια από Νέα Υόρκη. Ουσιαστικά ειδοποιήσανε εθελοντές να οδηγήσουνε τα Μούφια μέχρι ενός σημείου και να τα παραδώσουνε στον επόμενο και μετά στο μεθεπόμενο. Το ίδιο έγινε και στην Καλιφόρνια που έβρεχε τσιουάουα διότι οι ηλίθιοι ΒΥΒ τους εκεί τα "εκτρέφουνε" διότι είναι μόδα λόγω Πάρις Χίλτον!! Οπότε έχουνε κατακλυστεί τα εκεί καταφύγια από τσιουάουα και στείλανε στους Νεορκέζους που για προφανείς λόγους δεν έχουν πολλά και λόγω έλλειψης χώρου μένουν κυρίως σε διαμερίσματα, οπότε θέλουνε τσιουάουα. Έγιναν τρομερές ουρές για να υιοθετηθούν τα πεταμένα τσιουάουα της Καλιφόρνιας από τους Νεορκέζους.

Τα Μούφια προφανώς και ευδοκιμούν όπου έχει πολλές φάρμες διότι είναι εργασιακά σκυλιά για απέραντες εκτάσεις με γελάδια και τα συναφή. Το δε πρώην χοντρό Μούφι κουρεύτηκε αγρίως διότι λόγω αχτενισιάς υπέφερε από τη γούνα του και ήθελε άγριο καθάρισμα και αραίωμα. Φαντάζομαι θα είχε αρχίσει να έχει δερματικά προβλήματα. Όντως χωρίς τη γούνα τους μοιάζουνε με λουκάνικα!! Θα μεγαλώσει όμως πάλι το τρίχωμά του και θα είναι πολύ ωραίο. Αν και πιο πολύ λέει με ουρά κατά τη γνώμη μου, γι' αυτό και πήρα το δικό μου Μουφ.
Ορίστε κι άλλα! Αυτό μόλις βρέθηκε στην άκρη του δρόμου βρωμισμένο και με κομπιασμένη γούνα. Τραγική κατάσταση σας λέω! Το δε banner της σελίδας αποτελείται από φωτογραφίες πρόσφατα διασωσμένων Μουφίων διότι αυτός ο σύλλογος είναι καινούριος και λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες!! Ξέχασα επίσης να πω ότι μια λαίλαπα στις Μεσοδυτικές Πολιτείες είναι και κείνοι οι βαρεμένοι οι Άμις που εκτρέφουν Μούφια αβέρτα και μετά τα πουλάνε με το κιλό στη λαϊκή!!

http://www.aussierescueil.com/ns-062...herd-illinois/


cimg0024.jpg
Ορίστε τα καινούρια χάλια. Το πρώτο Μουφ υγιαίνει (και έχει και ωραία ουρά), αλλά το δεύτερο το καημένο αποτελεί προϊόν μαλάκα ΒΥΒ που ζευγάρωσε μάλλον μερλ Μούφια μεταξύ τους και το ένα του βγήκε το κακομοίρικο τυφλό. Μετά απλώς το πέταξε στο δρόμο!! Α, το πρώτο, λέει, δεν είναι πολύ της βοσκής που μπορεί να είναι και ο λόγος που το πετάξανε...

spike.jpg

spike-15.jpg

cooper.jpg

Ορίστε και μια φωτογραφία του πρώην χοντρού Μουφίου της προηγούμενης σελίδας κατά τη διάρκεια του αδυνατίσματός του:

musashi.jpg
Κι άλλο Μουφ εμφανίστηκε στο Καλαμποκιστάν κι αυτό είναι και τσαχπίνικο:



Εν τω μεταξύ μερικά από τα Μούφια προωθήθηκαν στο Σικάγο όπου μια κυρία έχει κέντρο εκπαίδευσης και πανσιόν για σκύλους αλλά φιλοξενεί και Μούφια του σωστικού συλλόγου. Είχε οργανώσει πρόπερσυ το ετήσιο χάππενινγκ για τη συγκέντρωση χρημάτων και την υιοθεσία Μουφίων και μάλιστα το Μουφ είχε κερδίσει και το μεγάλο βραβείο, δηλαδή την καλαθούνα με τις λιχουδιές που του πήρε πάνω από χρόνο να τη φάει!!



Α ναι, και βρήκα άλλο ένα Μουφ που δίνεται για υιοθεσία στο Καλαμποκιστάν:



Κι άλλο ένα Μουφ που το βρήκανε πάνχοντρο και βρώμικο, άθλιο και ελεεινό, οπότε του κάνανε δίαιτα και το κουρέψανε:



Μετά το πρώτο αδυνάτισμα (το προπονούν για τρίαθλο με άνθρωπο) είναι ως εξής:

Άντε πάρτε κανα Μουφ ακόμα από τα υπάρχοντα:





6 comments:

  1. Λίζα, πολύ καλή ιδέα για Μουφομπλόγκ! Το ξεφύλλησα ολόκληρο. Υπέροχα ταξίδια, υπέροχα μέρη, υπέροχο Μουφ! Να περνάτε όμορφα στο Καλαμποκιστάν και αν σταθούμε τυχεροί θα σας επισκεφτούμε σε 2 χρόνια :) You are inspiring us!

    Ελένη & Cookie

    ReplyDelete
  2. Ετοιμάζεσαι για Αμερική τελικά; :)

    ReplyDelete
  3. Ναι! :) Οπότε έχε το νου σου να βάζεις πολλές φωτό από Μούφια και ταξίδια για να παίρνω δύναμη! :)

    ReplyDelete
  4. ´Αντε, με το καλό. Για σπουδές πας;

    ReplyDelete
  5. Ναι, ξανά μανά TOEFL & GRE! Ευχαριστώ :)

    ReplyDelete
  6. Ωραία. Κοίταξε όμως να έρθεις σ' επαφή με συγκεκριμένους καθηγητές που θέλεις ενδεχομένως να συνεργαστείς, ώστε να έχεις μια επαφή και να χτίσεις network. Έτσι οι πιθανότητές σου για υποτροφίες και έτσι αυξάνονται.

    ReplyDelete