My Blog List

Friday, May 17, 2013

Βρέχει Μούφια! V


Μουφ από Wisconsin:




Το παρακάτω Μουφ από το Καλαμποκιστάν ονομάζεται Cookie!! Οδηγεί και αυτοκίνητο!!





Ο Samuel όμως είναι mini:


Μερικά ακόμα Μούφια από το Καλαμποκιστάν, φρέσκα:










Μερικά ακόμα νεώτερα Μούφια στο Καλαμποκιστάν:




Το επόμενο Μουφ είναι η τωρινή μασκώτ που έχει κάνει δυστυχώς πολλές εγχειρίσεις διότι ο μαλάκας ιδιοκτήτης της την πυροβόλησε στο πόδι και την παράτησε:











Τέλος ετοιμάζονται να στείλουν στο Καλαμποκιστάν το παρακάτω κακόμοιρο Μουφ που το βρήκανε σε άθλια κατάσταση φαγωμένο απ' τα τσιμπούρια διότι ήταν αδέσποτο πολύ καιρό: 

Η Breeze, νέα αδεσποτούλα από το Καλαμποκιστάν και μέλλουσα πρωταθλήτρια στο agility:









Ο Indy που εμένα τουλάχιστον μου μοιάζει για ημίαιμος Αυστραλέζος με rottweiler:



Ozzie the Aussie:



















Το παρακάτω Μουφ ακούει στο περίεργο όνομα Beera:









Ο πρόεδρος του σωστικού ομίλου New Spirit for Aussies έστειλε την παρακάτω ιστορία για το πώς είναι ο Παράδεισος και την εικονίτσα:

Was That an Angel?

The young pup and the older dog lay on shaded sweet grass watching the reunions. Sometimes a man, sometimes a woman, sometimes a whole family would approach the Rainbow Bridge, be greeted by their...The young pup and the older dog lay on shaded sweet grass watching the reunions. Sometimes a man, sometimes a woman, sometimes a whole family would approach the Rainbow Bridge, be greeted by their loving pets, and cross the bridge together.

The young pup playfully nipped at the older one. “Look! Something wonderful is happening!” The older dog stood up and barked, “Quickly. Get over to the path.”

“But that’s not my owner,” whined the pup, but he did as he was told. Thousands of pets surged forward as a figure in white walked on the path toward the bridge.

As the glowing figure passed each animal, that animal bowed its head in love and respect. The figure finally approached the bridge, and was met by a menagerie of joyous animals.

Together, they all walked over the bridge and disappeared.

The young pup was still in awe. “Was that an angel?” he whispered.

“No, son.” The older dog replied. “That was more than an angel. That was a person who worked rescue.”


Καινούρια Μούφια στο Καλαμποκιστάν σήμερα! Το πρώτο είναι κουτάβι και το βγάλανε το καημένο ... Σένεκα, ναι, από το Ρωμαίο φιλόσοφο, δάσκαλο και σφουγγοκωλάριο του Νέρωνα και της μανούλας του της Αγριππίνας!!







Η ωραία Bella:



Ο Timothy που τον έχουνε ήδη εκπαιδεύσει για service-dog (σκύλο-οδηγό) και μάλιστα ειδικεύεται στους κουφούς! Δυστυχώς γι' αυτόν η αχάριστη η ιδιοκτήτριά του τον παράτησε στο καταφύγιο διότι, λέει, έγινε 12 χρονών (τον είχε από 2, άρα 10 χρόνια!), κουφάθηκε και επομένως της είναι άχρηστος!!!!!






Και τέλος ένα "θανατηφόρο λευκό" που βλέπει μεν, είναι κουφό εκ γενετής δε, η Nevaeh:





Ο όμιλος έστειλε νέα του κακομοίρικου Μουφιού ενός από τα παραπάνω Μουφ που ήταν υπέρβαρο. Έχασε επιτέλους τα τελευταία δέκα κιλά που έπρεπε και έφτασε στο κανονικό του βάρος. Οι αρχικοί του ιδιοκτήτες το τάιζαν τσιπς και τέτοιες αηδίες, δεν το πλένανε ούτε το χτενίζανε οπότε κόμπιασε η γούνα του και ορίστε πώς ήταν:



Πείσανε τ' αφεντικά του που το παραμελούσανε να το δώσουν στον όμιλο, αναγκάστηκαν όμως να το ξυρίσουν τελείως για να φύγουν τα mutts που είναι επικίνδυνα:



Ο όμιλος αποφάσισε να του δώσει λιγότερο και καλύτερης ποιότητας φαΐ καθώς και να το γυμνάσει. Δυστυχώς δεν μπορούσε να συρθεί από το πάχος, οπότε το ξεκίνησαν πρώτα με κολύμπι στην πισίνα δυο φορές τη μέρα:



Σύντομα άρχισε να παίζει με τη wubba του:



Το Μούφι που ακούει στο όνομα Pepper (οι ηλίθιοι που το είχαν πριν το έλεγαν Hamul) στην αρχή δεν ήθελε να πάει βόλτα διότι δεν άντεχε, οπότε το δελεάζανε με λιχουδιές μέχρι να φτάσει να περπατάει τρία χιλιόμετρα τη μέρα. Οι λιχουδιές ήταν σπιτικές, συγκεκριμένα σηκώτι βοδινού μαγειρεμένο που μυρίζει, κατά τα Μούφια, υπέροχα και τρελλαίνονται. Επίσης το βάλανε να κάνει κυλιόμενο διάδρομο:



Εν συνεχεία παίζανε στον κήπο fetch που στην αρχή το Μούφι δεν ήθελε να παίξει, συντόμως όμως το συνέδεσε με το βραδυνό του γεύμα που ερχότανε μετά, κι έτσι άρχισε να παίζει και μετά του καλάρεσε.

Η δίαιτα που του έκανε ο όμιλος ήταν αρχικά ωμά κόκκαλα με λίγο κρέας πάνω τους, όχι δηλαδή απογυμνωμένα και BARF με ωμό κρέας από λαγό, κοτόπουλο, βοδινό, γαλοπούλα, ελάφι (που αφθονεί στο Καλαμποκιστάν), ψάρι, χοιρινό και αυγά. Η αναλογία ήταν 80% κρέας, 10% κόκκαλα και 10% όργανα (κυρίως σηκώτι). Με αυτό τον τρόπο το Μούφι έχασε γρήγορα τα πάχια του και με τη γυμναστική και τις πρωτεΐνες έβαλε και μυς. Τη διατροφή του συμπλήρωναν με καρότα, φράουλες και κομμάτια μήλο που τα δίνανε κυρίως ως λιχουδιές μαζί με μαγειρεμένο κοτόπουλο και βοδινό σηκώτι. Περισσότερες πληροφορίες για την BARF δίαιτα του συγκεκριμένου Μουφ θα βρείτε εδώ:

http://www.rawmeatybones.com/
http://www.rawmeatybones.com/diet/ExpDiet.html

Ορίστε και το τελικό αποτέλεσμα τώρα που ο Pepper/Hamul έφτασε τα 25 κιλά που πρέπει να ζυγίζει και του έχει φυτρώσει και η γούνα του, οπότε είναι έτοιμος για υιοθεσία:



Άλλα δράματα σήμερα: κάποιος μαλάκας ζευγάρωσε μερλ με μερλ (blue & red merle), έβγαλε κάμποσα κουτάβια, τέσσερα από τα οποία βγήκαν θανατηφόρα λευκά δηλαδή κουφά ή/και τυφλά!!  Τα παράτησε και ήρθαν μόλις στο Καλαμποκιστάν στον όμιλο που τα προωθεί σε υιοθεσία:







No comments:

Post a Comment