My Blog List

Thursday, May 23, 2013

Ποιοι ταΐζουνε το Μουφ


Πού ν' αφήσει άνθρωπο ν' αγιάσει το Μουφ? Thn Κυριακή σηκώνομαι αργά και λέω άντε να πάω ν' αγοράσω τα οπωροκηπευτικά υπόλοιπα για φύτεμα διότι χτες και σήμερα φυτεύω φράουλες και την άλλη βδομάδα τα σπανάκια και τα μαρούλια! Και παίρνω και το Μουφ μαζί στο αυτοκίνητο. Και επειδή το σπίτι ήταν τζιν-τζαν από προμήθειες και σκυλοπείναγα, άντε λέω να περάσω από το Sonic Drive-In για κανα πρωινό διότι βιάζομαι κιόλας. Ε, εκεί παραγγέλνεις στο μηχάνημα, πληρώνεις και βγαίνει μετά μια κοπέλα μ' ένα δίσκο και σου φέρνει το φαΐ στο αυτοκίνητο. Φυσικά το Μουφ μούφιαζε από πίσω, δεν του έδωσα όμως σημασία καθότι δείχνω πυγμή και τον είχα ήδη ταΐσει το δικό του φαΐ στο σπίτι και γενικώς τον αγνόησα τελείως. Μέχρι εδώ καλά.

Ε, τον είδε όμως η κοπέλα. Είχε ένα ύφος το τρισάθλιο Μουφ που ήταν να τον λυπάσαι λες και τον αφήνω νηστικό και τον δέρνω!! Πήγε μέσα, τα είπανε με τους υπόλοιπους και, ρε σεις, βγήκαν έξω οι υπάλληλοι με σκυλομπίσκοτα να δώσουν στο καημένο το Μουφάκι που μοιάζει τόσο θλιμμένο και πεινασμένο!! ΕΞΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ρε σεις, άρπαξε το απαίσιο βρωμό-Μουφο!! Και να του τρέχουνε και τα σάλια ποτάμια! ΜΕΤΑ ΠΩΣ Ν' ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ?!!

Έτσι όμως κάνει παντού. Στο PetSmart του δίνουνε μπισκότο και μπαίνει ολόκληρος μέσα στο βάζο τους! Στην κτηνίατρο που τσιρίζει να τον αδυνατίσω τους κάνει ναζάκια και του δίνουνε κομματάκια βωδινό και μπισκοτάκια! Πάει να φύγει από το δωμάτιο η κτηνίατρος μόλις τελειώσει η επίσκεψη και σηκώνεται το βρωμό-Μουφο στα δυο πόδια και τη βουτάει από πίσω να την εμποδίσει να φύγει διότι πήρε μαζί της και το βάζο με τις λιχουδιές!    Και στο σωστικό όμιλο που τον πήρε αρχικά και οι οποίοι πάντα μένουνε από λεφτά, τους έπεισε, ρε σεις, να τον αφήνουν να τρώει όποτε θέλει, self-feed που λένε, και έγινε τετράπαχος, τον παρέλαβα τετράπαχο και μετά τ' άκουγα εγώ!!

Άλλες μούρλες: τις προάλλες είπα να πάω στην τράπεζα να καταθέσω κάτι τσεκ. Η τράπεζα τώρα είναι αμερικανικού τύπου, με κανονικό υποκατάστημα που μπαίνεις μέσα αλλά ΚΑΙ με drive-in/drive through, πώς ήτανε κάτι παλαιού τύπου τσοντάδικα στην Ελλάδα, κάθε βδομάδα δυο νέα έργα σεξ. Κάθεσαι μέσα στο αυτοκίνητο σαν καλός τεμπέλης, αριστερά σου είναι κάτι σωλήνες και απέξω βγαίνει ένας κύλινδρος. Βάζεις τα δικαιολογητικά σου και τις οδηγίες σου μέσα στον κύλινδρο, πατάς το κουμπί, εκτοξεύεται ο κύλινδρος, περνάει μέσα από τους σωλήνες και καταλήγει στον υπάλληλο που κάθεται μέσα στην τράπεζα, πίσω από αλεξίσφαιρο τζάμι. Για να τον δεις θες κυάλια. Έχει και κάμερες παντού, μικρόφωνα, αμερικάνικα πράματα. Περιμένω να κάνει τα καθέκαστα ο υπάλληλος. Από πίσω μου τώρα να είναι δεμένο το Μουφ. Το οποίο να έχει νευριάσει διότι βαριέται τις στάσεις και απεχθάνεται την αδράνεια. Και να αρχίσει τώρα να κάνει πρώτα α-χα-χα-χα-χα-χα-χα-χα!! Και μετά επειδή τον αγνοούσα να μουφιάζει δυνατά. Μετά να γκρινοκοπάει. Να του λέω τώρα εγώ εναλλάξ "σκάσε, Μουφ!" "κόφτη μαλακία, Μουφ!" "Stop it, Μουφ!"

Ρε σεις, ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ τον είδαν οι υπάλληλοι μέσα από το αλεξίσφαιρο τζάμι, δεν έχω ιδέα. Τον είδανε όμως και το χειρότερο ήτανε ότι τον ακούσανε να μουφιάζει και να κλαψουρίζει. Και αρχίσανε τα "ωωωωωωωω, καλέ τι ωραίο Μουφάκι είναι αυτό!" από το μικρόφωνο και να μας ακούει τώρα όλο το πάρκιγκ. Το αποτέλεσμα δε ήτανε ότι όταν εκτοξεύσανε αυτοί τον κύλινδρο με τις ταυτότητές μου και την απόδειξη, είχανε βάλει μέσα και δυο σκυλομπισκοτάκια να τα δώσω, λέει, στο ωραίο Μουφ!

ΠΩΣ να αδυνατίσει μετά το χαμένο και να διατηρήσει και το χαμένο ενάμισυ κιλό?!

Είμαι απελπισμένη! Τι να κάνω μετά εγώ όταν τουμπάρει το απαίσιο Μουφ τους πάντες και τα πάντα?! Λέω τελικά να οργανώσω κανα χάππενινγκ να έρθει κόσμος με μια ταψάρα μπιφτέκια με πατάτες και με δώρα, σαν αρχαία παράσταση της Εποχής του Χαλκού ρε θα μοιάζουμε όλοι, με τους υπηκόους να κουβαλάνε δώρα στο μέγα Θεό/Βασιλιά/ότι τέλος πάντων είναι! Ορίστε και η κατάντια ολωνών, ρε, παραστατικά. Στην παράσταση διακρίνουμε το Μουφ (Άνουβις) καθισμένο μεγαλοπρεπώς, ενώ οι προσκυνητές προσέρχονται με αφιερώματα (μπιφτέκια) και λιβανιστήρια: 



No comments:

Post a Comment