Δηλαδή το Μουφ! Ναι, ξέρω, αρκετοί μου έχουν γράψει κατά καιρούς ότι "θεός το Μουφ", όμως υποθέτω ότι μεταφορικά το λέτε. Δεν έχουν όμως τα πράγματα έτσι και με τους Ινδιάνους. Το οποίο φυσικά είχα τελείως ξεχάσει, δηλαδή ότι ο Αυστραλέζος Ποιμενικός είναι ιερό ζώο για τους Ινδιάνους και τον αποκαλούν "ο σκύλος με τα μάτια του φαντάσματος" ("Ghost-Eye Dog"), που ήταν άλλωστε και το όνομα της φυλής, όπως και το "μικρό μπλε σκυλάκι", πριν καταλήξουν στο ομοίως ανακριβές "Αυστραλέζος Ποιμενικός" αφού ο σκύλος είναι τελείως Αμερικάνος και απλώς κάποτε φύλαγε αυστραλέζικα πρόβατα.

Τα παραπάνω δεν έχω ιδέα αν τα ξέρει το Μουφ, τα εκμεταλλεύεται όμως αγρίως. Διότι κάνει δίαιτα και απεχθάνεται το φαΐ του κτηνιάτρου, έχει δε μεταβληθεί, όπως άλλωστε και με προειδοποίησαν, σε κουραδομηχανή (poop-machine)!! Εδώ και δυο μέρες παρακαλάει για φαΐ που δεν λαμβάνει και σήμερα περάσαμε από το drive-through McDonalds του καταυλισμού των Τσεροκί. Και τον είδαν οι Τσεροκί. Κι αρχίσανε τα "αχ καλέ, κοιτάξτε ένα ωραίο Μουφάκι!! Έλα εδώ Μουφάκι και πάρε ένα μπισκοτάκι!" Και να έξι μπισκότα που έχει τσιμπήσει από το πρωί το απαίσιο Μουφ από τους Ινδιάνους!! Τους είπα για τα χάλια του, πλην όμως φευ! Το ιερόν ζώον είναι ιερόν ζώον και άκουσα και προσωπικές τους Μουφοϊστορίες, π.χ. πώς μιας τύπισσας το αυστραλεζάκι της άφησε χρόνους από καρκίνο, κλπ.

Κατά τ' άλλα ορίστε φωτογραφίες από τα Smokies και από την περιοχή της καμπίνας που είναι 44 στρέμματα και φυσικά το ιερόν ζώον να βοσκάει απ' το κακό του...

Α, το τοπικό σουπερμάρκετ πουλάει γιαούρτι ΦΑΓΕ!