Αφού με έπιασε ναυτία απ' το κακό μου! Πήγα το Μουφ στο αγαπημένο του πάρκο που είναι μέρος δάσους και έχου διαμορφώσει μέρος του για το κοινό, μένει δε ανοιχτό από τις 7:30 το πρωί και κλείνει μόλις αρχίσει να σουρουπώνει. Τελοσπάντων, δεν είναι κανονικό σκυλόπαρκο με περιτοιχισμένη περιοχή για σκύλους όπως το άλλο που τον πάω να παίζει με τα σκυλάκια. Είναι όμως πιο κοντά μου και είναι μια λύση για την περίπτωση που το μικρό μουρλό θέλει να τρέξει για πολλοστή φορά. Τον πήγα λοιπόν για να τρέξει στο ανοιχτό λιβαδοειδές για σκύλους (έχει και σακούλες για ακαθαρσίες σκύλων). Το κακό είναι ότι δεν τρελλαίνομαι τελευταία για το μέρος όπου σημειωτέον έχει και φάρμα αλόγων, οπότε δεν είναι τελείως έρημα. Υποτίθεται ότι κυκλοφορούν και rangers. Από καιρό σε καιρό όμως κυκλοφορούνε διάφοροι με το αυτοκίνητό τους, σταματάνε εκεί που σταματάω και προφανώς περιμένουνε κάποιον, μάλλον για πούλημα μαστούρας, διότι τους πειράζει που με βλέπουν και αρχίζουν και φεύγουν και έρχονται και ξαναφεύγουν σαφώς τσαντισμένοι που κάθομαι με το σκύλο, αλλά τι να μου πούν? Πρεζάκηδες πάντως δεν κυκλοφορούν αλλιώς θα τους είχανε κάνει τσακωτούς.

Ε, σήμερα μου προέκυψε παρανοϊκός σχιζοφρενής! Εννοώ αληθινός, δεν το λέω μεταφορικά. Ο οποίος είδε το Μουφ και με ρώτησε αν είναι φιλικό, του είπα ναι και μετά τον έπιασε το κάτι άλλο και άρχισε να μου λέει ότι δεν ξέρει κανείς ποτέ διότι στα μάτια του σκύλου είδε το Σατανά!!!!! Δεν ήταν απ' αυτούς τους μουρλούς στο δρόμο που παραμιλάνε και αυτό ήταν που με ταρακούνησε, κυρίως όταν άρχισε να λέει ότι ήγγικεν ο Αρμαγεδδών και η συντέλεια του κόσμου, ορίστε και ο Αντίχριστος αυτοπροσώπως με τη μορφή Αυστραλέζου Ποιμενικού και το μικρό βλαμένο δόστου να τον τριγυρνάει, στο τέλος τα χρειάστηκα ότι θα το καρυδώσει και έπαθα σούπερ πλάκα! Τελοσπάντων, υποθέτω ότι δεν είμαι πολύ articulate, αλλά ο τύπος με τρόμαξε, άλλο να σας τα λέω, άλλο να τον βλέπω! Η πλάκα είναι ότι κάτι κατάλαβε και το Μουφ κι έτσι γι' αλλαγή όταν το φώναξα τρομαγμένη να φύγουμε ήρθε πάραυτα και δε μ' έγραψε ως συνήθως.

Το απαίσιο δε είναι ότι τον βούτηξα και φύγαμε χωρίς καν να τον δέσω. Επειδή δε είμαι ακόμα σε αναστολή λόγω κλήσης για υπερβολικά ταχύτητα (τοπικό βίτσιο) και πρέπει να είμαι αγία για άλλες έξι μέρες (30 σύνολο), σταμάτησα το αυτοκίνητο παρακάτω να δέσω το μικρό μουρλό με τη ζώνη ασφαλείας του ώστε να μην κυκλοφορεί αμέριμνο την ώρα που οδηγώ και με βουτήξει κανάς μπάτσος που καλύτερη δουλειά δεν έχει και με ανασκολοπίσει. Και φυσικά ο παρανοϊκός αποφάσισε τότε να έρθει προς το μέρος μας με το αυτοκίνητό του! Προφανώς έγινα μπουχός και κατάφερα να φύγω, να τον κάνω να με χάσει στην κυκλοφορία και τελικά πήρα την εθνική οδό να πάω ουσιαστικά σπίτι Αθήνα-Ομόνοια μέσω Λαμίας που λέει ο λόγος!

Γαμώτο, ΠΩΣ τους αφήνουν και κυκλοφορούνε?! Κι εδώ, ξέρετε, οπλοφορούνε οι βλαμένοι διότι τους το επιτρέπει, λέει, το Σύνταγμα! Τις προάλλες ένας φίλος αστυνομικός έπιασε φοιτητή που, λέει, έφερε καραμπίνα στο πανεπιστήμιο της εποχής του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου και διαμαρτυρότανε ο μαλάκας διότι, λέει, είχε επιφυλάξεις για τη διασφάλιση των πολιτικών του δικαιωμάτων και αφού ο κανονισμός λέει απαγορεύονται τα όπλα στην πανεπιστημιούπολη, γιατί, λέει, το παμπάλαιο όπλο (το οποίο σημειωτέον λειτουργεί μια χαρά) θεωρείται όπλο?!!

@&^^&$@&*$&*(!*(!$ Σόρυ για το ξέσπασμα βραδυάτικα αλλά πάπαλα η βόλτα και τέρμα το πάρκο!! Μ' αρέσει που ήθελα να σας βγάλω και φωτογραφίες να θαυμάξετε πάρκα για σκύλους στο Καλαμποκιστάν!! Από δω τα δέντρα, από κει ο μαστουρέμπορας κι από κει ο δυο λαλούν και τρεις χορεύουν!! *@&*&(*($&@^$&!#&*!